Unie

Zelinářské dny 2022 - Prezentace ze semináře 14. 3. 2022


Prezentace jsou určeny pouze ke čtení, jejich další šíření a užití je možné pouze po souhlasu autorů.

Děkujeme za pochopení.

 

Degradace reziduí nových účinných látek pesticidů v zelenině, Prof. RNDr. Ing. František Kocourek, CSc., ing. Tereza Horská, PhD., ing. Jitka Stará, PhD., Výzkumný ústav rostlinné výroby v.v.i.

 

Evropský výzkum pro efektivní produkci zelenin, doc. RNDr. Jaroslava Ovesná, CSc., Výzkumný ústav rostlinné výroby v.v.i. 

 

Využití multiplexních metod pro detekci původců alimentárních onemocnění - projekt MultiKomPlex, Barbora Zalewska, MSc. Ph.D., Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i.

 

Změny legislativy a nové požadavky SZP 2023+ na dobrý stav půdyIng. Jan. Klír, CSc. Výzkumný ústav rostlinné výroby v.v.i.,  odkaz na stránky bilancování dusíku - zde

 

Jak zvýšit efektivnost hnojení dusíkem při pěstování zeleniny,  Ing. Pavel Růžek, Helena Kusá, Výzkumný ústav rostlinné výroby v.v.i.

 

Možnosti pěstitelů/soutěžitelů a jejich sdružení při obhajobě tuzemské produkce, Mgr. et Mgr. Romana Skácelová, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže 

 

Česká zelenina jako symbol, Ing. Petr Hanka, Zelinářská unie Čech a Moravy z.s.

 

Virus hnědé vrásčitosti plodů rajčete (Tomato Brown Rugous Fruit Virus) v České republice – přítomnost a budoucnost, Ing. Michal Hnízdil, ÚSTŘEDNÍ KONTROLNÍ A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ

 

České biologické přípravky na bázi bakterií a antagonistických hub - MONAS TECHNOLOGY - RNDr. David Novotný, MONAS Technology s.r.o.

 

Yara – komplexní řešení výživy zeleniny pro vysoký výnos, kvalitu produkce a dlouhodobou skladovatelnost, Ing. Pavel Janík, YARA Agri Czech Republic, s.r.o.

 

Úřední kontroly čerstvé a zpracované zeleniny roce 2022 Ing Jindřich Pokora, ředitel odboru kontroly, laboratoří a certifikace ústředního inspektorátu SZPI, Státní zemědělská a potravinářská inspekce

 

Přidejte se k nám

Proč se stát členem Zelinářské unie Čech a Moravy? Posláním Zelinářské unie Čech a Moravy je hájit zájmy zelinářů, propagovat a podporovat zelinářství v Čechách a na Moravě a kladně působit na stravovací návyky konzumentů s cílem zvyšování spotřeby zdravé, chutné a kvalitní zeleniny vypěstované pěstiteli v České republice.

Blog