Články

Zelinářské dny 2023

20.01.2023 | ZUČM


Zelinářské dny 2023

 

Tisková zpráva, 23. 1. 2023

Tradiční odborná konference pěstitelů zeleniny, pořádaná Zelinářskou unií Čech a Moravy z. s ve dnech 30. - 31. ledna 2023 v kongresovém centru Jezerka na Seči, bude letos zaměřená na praktickou stránku podmínek SZP 2023+.  Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Zdeněk Nekula.

 

Zelinářské dny 2023, jako tradiční místo setkání pěstitelů zeleniny a zástupců státní správy, nevládních organizací zemědělského sektoru, vědeckých institucí, dodavatelů vstupů a dalších, letos zastřešuje společné motto „Udržitelné zelinářství v nové SZP 2023+“.

Jak motto naznačuje, letošní hlavní náplní budou právě praktické informace pro pěstitele, vztahující se k podmínkám nového nastavení Společné zemědělské politiky EU pro programové období 2023+ (SZP 2023+) v prostředí české republiky. Program konference naleznete na webových stránkách ZUČM.

ZUČM připravuje také virtuální podobu konference, kde budou zpřístupněny do dalšího ročníku nejen prezentace a záznam přednášek, ale také elektronické prezentace a infomační materiály partnerských a zúčastněných firem. 

Závěrem si Vás všechny dovolujeme jménem ZUČM a partnerů Zelinářských dnů pozvat na odbornou konferenci Zelinářské dny ve dnech 30.- 31. 1. 2023 v kongresovém centru Jezerka , Ústupky, Seč.

 

Kontakt pro média:

Odborná stránka konference: Zuzana Přibylová, tel. 734 506 612, pribylova@zelinarska-unie.cz

Organizační zajištění konference: Alice Kouřilová, tel. 777 272 437, kourilova@zelinarska-unie.cz

Stránky Zelinářských dnů 2023 zde.

 

 

Hlavní partněři akce:

Blanická
Generali Česká Pojištovna
Renomia Agro
 
 
MZE

Partněři akce:

OK GROUP a.s. - makléřská společnost
Zahradnictví
Zemědělec - Odborný a stavovský týdeník

 

Přidejte se k nám

Proč se stát členem Zelinářské unie Čech a Moravy? Posláním Zelinářské unie Čech a Moravy je hájit zájmy zelinářů, propagovat a podporovat zelinářství v Čechách a na Moravě a kladně působit na stravovací návyky konzumentů s cílem zvyšování spotřeby zdravé, chutné a kvalitní zeleniny vypěstované pěstiteli v České republice.

Blog