Články

Zelinářské dny 2022

28.02.2022 | ZUČM


Stránky Zelinářských dnů 2022 zde

POZOR - uzavírka registrace na seminář do pátku 4. března 2022

 

Tisková zpráva, 28. 2. 2022

 

Po roční přestávce letos Zelinářská unie Čech a Moravy z.s. (ZUČM) opět pořádá každoroční odbornou konferenci nejen pro tuzemské pěstitele – Zelinářské dny. Zastřešujícím tématem letošního ročníku konference jsou již jasně dané podmínky nového programového období Společné zemědělské politiky v období 2023+ pro Českou republiku. Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Zdeněk Nekula.

 

Zelinářské dny 2022 se uskuteční v pondělí 14. března 2022 v prezenční podobě na Skalském Dvoře. V jednom čase a na jednom místě se tak po roční kovidové přestávce setkají pěstitelé zelenin se zástupci výzkumných organizací, zástupci státní správy a nevládních resortních organizací, dodavatelé osiva, techniky, ochranných prostředků a služeb. 

 

Program Zelinářských dnů je letos zkrácen vzhledem k posunu termínu do již začínající sezóny, přesto přinese to nejdůležitější a nejpodstatnější pro letošní pěstitelský rok. Náměty přednášek se týkají především novinky v podmínkách a povinnostech, které pěstitele čekají již letos a v novém programovém období, ale také nejnovější zkušenosti a výsledky výzkumu, šlechtění zeleniny i vlastní zelinářské praxe.  Program konference naleznete na webu ZUČM.

 

Zelinářské dny budou letos znovu dlouho očekávanou příležitostí ke skutečnému setkání všech, co mají společný zájem o tuzemskou produkci zeleniny.  Souběžně s prezenční formou konference vznikne i její webová podoba, kde budou zpřístupněny nejen všechny prezentace z programu, ale i další materiály a informace partnerských a zúčastněných organizací a firem. Tato verze Zelinářských dnů bude na webu ZUČM přístupná do dalšího ročníku.

 

Závěrem si Vás všechny dovolujeme osobně pozvat na odbornou konferenci Zelinářské dny již 14. března 2022 do hotelu Skalský Dvůr. Těšíme se na Vás.

 

 

 

Hlavní partneři akce

 

Zahradnictví
Blanická
Generali Česká Pojištovna
Renomia Agro

Partneři akce

Renomia Agro
MONAS TECHNOLOGY
OK GROUP a.s. - makléřská společnost

Mediální partneři akce

Zahradnictví
Zemědělec - Odborný a stavovský týdeník

 

Kontakt pro média:

Zuzana Přibylová, tajemnice ZUČM 
tel. 734 506 612; e-mail: pribylova@zelinarska-unie.cz

Více zde

Přidejte se k nám

Proč se stát členem Zelinářské unie Čech a Moravy? Posláním Zelinářské unie Čech a Moravy je hájit zájmy zelinářů, propagovat a podporovat zelinářství v Čechách a na Moravě a kladně působit na stravovací návyky konzumentů s cílem zvyšování spotřeby zdravé, chutné a kvalitní zeleniny vypěstované pěstiteli v České republice.

Blog