Unie

Školení IPZ 2023 - druhý termín


Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský ve spolupráci se Zelinářskou unií Čech a Moravy z.s. zvou na

 

 

ŠKOLENÍ K INTEGROVANÉ PRODUKCI zeleniny, víceletých produkčních plodin, jahodníku a brambor - druhý termín

 

pro členy Svazu pro IPZ, žadatele AEKO a pěstitele zeleniny, kteří ještě v letošním roce školení neabsolvovali, za účelem rozšíření znalostí o systému integrované produkce podle nařízení vlády č. 80/2023 Sb. o stanovení podmínek provádění agroenvironmentálně – klimatických opatření. 

DATUM A ČAS KONÁNÍ:

MÍSTO KONÁNÍ:           

                                               

REGISTRACE NA ŠKOLENÍ:  

22. června 2023 od 10:00 hod

Centrum andragogiky, s.r.o.

K Dolíkám 809, Hradec Králové

prostřednictvím formuláře nejpozději do 16. 6. 2023.

 

  • právnická osoba:
    • občanský průkaz + výpis z obchodního rejstříku (stačí vytisknutý z ARES)  – pokud se dostaví  statutární zástupce firmy 
    • občanský průkaz + výpis z obchodního rejstříku (stačí vytisknutý z ARES)  + plná moc  podepsaná statutárním orgánem firmy – pokud se dostaví jakýkoliv pověřený pracovník

  INFORMACE K PLATBĚ VLOŽNÉHO:

Vložné zahrnuje účast na školení, oběd a občerstvení. Vložné uhraďte převodem na účet ZUČM nejpozději do 16. 6. 2023, po uzávěrce se vložné nevrací. O provedené platbě je nutné zaslat potvrzení o platbě (ke stažení zde) na adresu kourilova@zelinarska-unie.cz. Platba na místě nebude možná.

 

Platební údaje: 

Zelinářská unie Čech a Moravy z.s., IČ: 72566566, DIČ: CZ72566566, jsme plátci DPH

Číslo účtu: 12412811/0100 vedený u  KB Olomouc    IBAN: CZ6801000000000012412811    SWIFT kód: KOMBCZPPXXX  Variabilní symbol: IČ VAŠÍ FIRMY               

Zpráva pro příjemce: NÁZEV VAŠÍ FIRMY + školení IPZ

 

 

 

 
Generali Česká Pojištovna
 

 

Přidejte se k nám

Proč se stát členem Zelinářské unie Čech a Moravy? Posláním Zelinářské unie Čech a Moravy je hájit zájmy zelinářů, propagovat a podporovat zelinářství v Čechách a na Moravě a kladně působit na stravovací návyky konzumentů s cílem zvyšování spotřeby zdravé, chutné a kvalitní zeleniny vypěstované pěstiteli v České republice.

Blog