Smažený řapíkatý celer

Na přípravu 4 porcí budete potřebovat:

mletý pepř, 450 g řapíkatého celeru, 2 citróny, sůl, olej na smažení, 3 ks vejce, 60 g strouhanky

Postup přípravy receptu:Smažený řapíkatý celer

1) Očištěné a omyté řapíky celeru nakrájíme na 7 cm dlouhé dílky, které uvaříme ve slané vodě. Necháme okapat a zakapeme citronem.

2) Potom je osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové položíme na papírové utěrky, odsajeme přebytečný tuk.

3) Smažený řapíkatý celer podáváme s vařeným bramborem.

 

Zdroj: http://recepty.vareni.cz/smazeny-rapikaty-celer/

 

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Výběrové řízení na vědecko-výzkumného pracovníka se specializací na zeleninu (04/2017)

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. v. i. Drnovská 507, 161 06 Praha 6 – Ruzyně hledá pro Sekci aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin … číst celé

Zelinářské dny (01/2017)

  Pozvánka na Zelinářské dny 2017 Zelinářské dny 2017 se budou konat ve dnech 30.1. – 31.1. 2017 v hotelu Skalský dvůr v Lísku u Bystřice … číst celé

Pozvánka na seminář: Inovativní přístupy pěstitelských technologií zeleniny a ovoce (11/2016)

Pozvánka na seminář: Inovativní přístupy pěstitelských technologií zeleniny a ovoce, který se bude konat na Zahradnické fakultě v Lednici 9.11.2016 pod společnou organizací SZIF a … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Červenec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Dub    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2017 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66