Salát s čerstvou nebo karamelizovanou cibulí

Na přípravu budete potřebovat:

cibuli, sůl, pepř, červený vinný ocet, třtinový cukr, zelený chřest, čerstvý baby špenát, červenou papriku, sýr feta

Postup přípravy receptu:

Cibuli nakrájejte na tenké plátky, dochuťte solí, pepřem a červeným vinným octem. Cibuli můžete nechat i zkaramelizovat. Na másle opékejte 2 cibule nakrájené na plátky asi 10 minut. Přidejte k nim dvě lžíce třtinového cukru a 2 lžíce červeného vinného octa. Za stálého míchání čekejte, až šťáva zkaramelizuje. Cibuli vyjměte a na pánvi opečte 2 svazky přepůleného zeleného chřestu. Mezitím si nakrájejte čerstvý baby špenát a červenou papriku. Zeleninu smíchejte, zakápněte lžící olivového oleje a navrch dejte cibulku. Můžete nakrájet i sýr feta.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/5-nej-receptu-ktere-muzeme-udelat-s-cibuli-f1g-/dobra-chut.aspx?c=A101015_122821_dobra-chut_glu

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Zelinářské dny 2018 (01/2018)

Ve dnech 29. a 30. ledna 2018 se budou konat Zelinářské dny. Pozvánka – viz odkaz: http://zucm.cz/wp-content/uploads/2018/01/Pozv%C3%A1nka-na-Zelin%C3%A1%C5%99sk%C3%A9-dny-2018.pdf

starší aktuality »

Kalendář

Červen 2018
Po Út St Čt So Ne
« Led    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.
Fruit Logistica

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2018 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66