Pravá cibulačka

Na přípravu budete potřebovat:

3 velké cibule, máslo, 1 l hovězího vývaru, mouku, sůl, pepř, bobkový list, bagetu, sýr typu ementál

Postup přípravy receptu:

1) Oloupejte 3 velké cibule, pokrájejte na tenká kolečka a smažte na másle asi 10 – 15 minut.

2) Mezitím si přichystejte asi 1 litr hovězího vývaru. Až cibule chytne zlatohnědý nádech, poprašte ji moukou, zamíchejte a ještě minutu smažte.

3) Poté přilijte vývar, osolte, opepřete, přihoďte bobkový list a zamíchejte.

4) Polévku vařte asi půl hodiny na mírném ohni.

5) Zatímco se vývar vaří, připravte si bagetu – nakrájejte ji na plátky, posypte sýrem typu ementál a krátce zapečte v troubě. Před podáváním bagetu položte na polévku.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/5-nej-receptu-ktere-muzeme-udelat-s-cibuli-f1g-/dobra-chut.aspx?c=A101015_122821_dobra-chut_glu

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Farmářský den v Zálezlicích se velice vydařil (09/2017)

V neděli dne 25. června pozvala firma Hanka Mochov širokou veřejnost a zejména všechny milovníky zeleniny do svého nově vybudovaného areálu v Zálezlicích u Mělníka, kde … číst celé

Výběrové řízení na vědecko-výzkumného pracovníka se specializací na zeleninu (04/2017)

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. v. i. Drnovská 507, 161 06 Praha 6 – Ruzyně hledá pro Sekci aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Prosinec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2017 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66