Masíčko v cibuli

Na přípravu budete potřebovat:

vepřovou krkovici, cibuli (tolik jako polovina masa), sůl, olej, nebo sádlo, jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a zeleninový salát.

Postup přípravy receptu:

Masíčko v cibuli

Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Maso osolíme, vložíme do pekáče.
Cibuli oloupeme, přepůlíme a nakrájíme na nudličky. Obložíme cibulí maso.
Podlijeme trochou oleje nebo přidáme trochu sádla. Podlijeme asi 150 ml vody a dáme péci. Po 3/4 hodině pečení, maso vyndáme z pekáče a nakrájíme na plátky. Vložíme do pekáče a podlijeme vařící vodou tolik, aby byly plátky téměř ponořené. Pečeme ještě asi půl hodiny. Maso se pěkně nacucá cibulové šťávy.

Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/masicko-v-cibuli/

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Farmářský den v Zálezlicích se velice vydařil (09/2017)

V neděli dne 25. června pozvala firma Hanka Mochov širokou veřejnost a zejména všechny milovníky zeleniny do svého nově vybudovaného areálu v Zálezlicích u Mělníka, kde … číst celé

Výběrové řízení na vědecko-výzkumného pracovníka se specializací na zeleninu (04/2017)

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. v. i. Drnovská 507, 161 06 Praha 6 – Ruzyně hledá pro Sekci aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin … číst celé

Zelinářské dny (01/2017)

  Pozvánka na Zelinářské dny 2017 Zelinářské dny 2017 se budou konat ve dnech 30.1. – 31.1. 2017 v hotelu Skalský dvůr v Lísku u Bystřice … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Říjen 2017
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2017 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66