Celerové sušenky

Sušenky z celeru jsou zdravou a chutnou svačinou.

Na přípravu budete potřebovat:

3 velké brambory, 100 g hrubé mouky, 100 g másla, celer, 1 vejce, jemnou a hrubou sůl, sezam

Postup přípravy receptu:

Uvaříme tři velké brambory, oloupeme je a nastrouháme najemno. Přidáme 100 gramů hrubé mouky, 100 gramů másla, 100 gramů nastrouhaného celeru, jedno vejce a sůl. Vypracujeme těsto, vyválíme a krájíme na čtverečky. Potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme hrubou solí a sezamem. Pečeme několik minut v troubě rozehřáté na 160°C.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Farmářský den v Zálezlicích se velice vydařil (09/2017)

V neděli dne 25. června pozvala firma Hanka Mochov širokou veřejnost a zejména všechny milovníky zeleniny do svého nově vybudovaného areálu v Zálezlicích u Mělníka, kde … číst celé

Výběrové řízení na vědecko-výzkumného pracovníka se specializací na zeleninu (04/2017)

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. v. i. Drnovská 507, 161 06 Praha 6 – Ruzyně hledá pro Sekci aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Prosinec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2017 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66