Celerové pyré jako nezvyklá příloha

Netradiční a chutná příloha k masu.

Na přípravu budete potřebovat:

1 ks celeru, 1 citrón, máslo, cibuli, vývar, smetanu, sůl a pepř

Postup přípravy receptu:

Jeden velký celer očistíme a nakrájíme na kousky, které pokapeme čerstvou citrónovou šťávou. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme kousky celeru, zalijeme vodou nebo vývarem a krátce povaříme. Poté celer s cibulí rozmixujeme a na mírném plameni necháme odpařit přebytečnou vodu. Podle chuti přidáme několik lžic smetany, ochutíme solí a pepřem.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/celer-je-opomijeny-pritom-skvely-zkuste-5-nej-receptu-pdk-/dobra-chut.aspx?c=A130103_134241_dobra-chut_mc

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Zelinářské dny 2018 (01/2018)

Ve dnech 29. a 30. ledna 2018 se budou konat Zelinářské dny. Pozvánka – viz odkaz: http://zucm.cz/wp-content/uploads/2018/01/Pozv%C3%A1nka-na-Zelin%C3%A1%C5%99sk%C3%A9-dny-2018.pdf

starší aktuality »

Kalendář

Květen 2018
Po Út St Čt So Ne
« Led    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Přihlášení

Nejste přihlášeni.
Fruit Logistica

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2018 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66