Brokolice s bešamelem

Na přípravu 4 porcí budete potřebovat:

1 balíček nudlí, 100 g eidamu, 1 ks brokolice, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce oleje, mléko, 1 lžíce soli a provensálské koření

Postup přípravy receptu:Brokolice s bešamelem

1) Brokolici a nudle uvaříme v osolené vodě. Scedíme a dáme okapat.

2) Mezitím na pánvi na oleji osmahneme mouku a uděláme zásmažku, kterou zalijeme mlékem a za stálého míchání uděláme řídký bešamel, který ochutíme provensálským kořením. Můžeme použít i čerstvé bylinky nebo česnek.

3) Brokolici s bešamelem a nudlemi posypeme na talíři nastrouhaným sýrem (eidam, gouda, niva, parmazán). Pokrm podáváme nejlépe se zeleninovou oblohou.

 

Zdroj: http://recepty.vareni.cz/brokolice-s-besamelem/

 

 

Diskuze

Pro přístup do diskuze musíte být přihlášen/a v levém panelu v sekci Přihlášení. Pokud se chcete zaregistrovat, můžete tak učinit zde

Aktuálně

Výběrové řízení na vědecko-výzkumného pracovníka se specializací na zeleninu (04/2017)

VÝZKUMNÝ ÚSTAV ROSTLINNÉ VÝROBY, v. v. i. Drnovská 507, 161 06 Praha 6 – Ruzyně hledá pro Sekci aplikovaného výzkumu zelenin a speciálních plodin … číst celé

Zelinářské dny (01/2017)

  Pozvánka na Zelinářské dny 2017 Zelinářské dny 2017 se budou konat ve dnech 30.1. – 31.1. 2017 v hotelu Skalský dvůr v Lísku u Bystřice … číst celé

Pozvánka na seminář: Inovativní přístupy pěstitelských technologií zeleniny a ovoce (11/2016)

Pozvánka na seminář: Inovativní přístupy pěstitelských technologií zeleniny a ovoce, který se bude konat na Zahradnické fakultě v Lednici 9.11.2016 pod společnou organizací SZIF a … číst celé

starší aktuality »

Kalendář

Červenec 2017
Po Út St Čt So Ne
« Dub    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Anketa

Líbí se Vám náš nový web?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zelinářská unie Čech a Moravy

Váš partner při pěstování zeleniny

Copyright 2017 © ZELINÁŘSKÁ UNIE ČECH A MORAVY | Wolkerova 17 | 779 00 Olomouc | tel.: +420 734 506 612 - Ing. Radovan Tůma | IČ: 725 665 66